VIVAX ACP-55FS155AERI R410a

200,000 ден со ДДВ

In stock
Buy it now
Brands:

Капацитет на греење: 17000(5100-20400W) W
Капацитет на ладење: 16120 (4840-18540) W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6,1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 12200 W
Разладувачки медиум: R410а
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 4709W/5970W
Проток на воздух: ≤2285 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 5.5L/h
Работно подрачје: -15 °C ≤ T ≤ 50 °C
Боја: бела
Филтер за прашина

Моќност

16.0 kW

Систем

САМОСТОЕЧКИ

Бренд

VIVAX

Customers reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIVAX ACP-55FS155AERI R410a”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart