Телефон:

Понеделник – Петок од 08:30 – 16:30 часот

02/30 60 605

Е-маил:

Пополнете го формуларот или испратете ни емаил и ќе ве контактираме во набрз можен рок.

Емаил: [email protected]

Канцеларии:

Понеделник – Петок: 08:30-16:30

Ул. Франц Прешерн бр. 75, 1/1,  1000 Скопје

    Search for products

    Back to Top
    Product has been added to your cart