VIVAX ACP-24FS70AERI R410a

100,000 ден со ДДВ

In stock
Buy it now
Brands:
SKU: 23569060

Капацитет на греење: 7620 (1520-8650)
Капацитет на ладење: 7030 (690-8530)
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6,1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 5700 W
Разладувачки медиум: R410a
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 2000W/2340W
Проток на воздух: ≤990 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.4L/h
Работно подрачје: -15 °C ≤ T ≤ 50 °C
Боја: бела
Филтер за прашина

Моќност

8.0 kW

Систем

САМОСТОЕЧКИ

Бренд

VIVAX

Customers reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIVAX ACP-24FS70AERI R410a”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart