ЗА НАС

Адванс медија (Advance Media) е компанија за продажба на производи и услуги од доменот на климатизацијата, електрониката, компјутерската опрема и белата техника.

Нудиме голем број производи од квалитетни и докажани светски брендови како HP, Lenovo, AOC, Fujitsu, Toshiba, Asus, MS, Vivax, Samsung, Philips, LG, Winix, Tesla, Logitech, Olansi, Canon, Sony, Xiaomi, Huawei итн.

Дополнително, обезбедуваме и бесплатна испорака на купените артикли низ цела територија на Македонија. Advance Media ја нуди и опцијата купување на рати, односно купувачот да може да купи сега, а да плати подоцна за производите без дополнителни трошоци, преку IuteCredit.

Нашиот тим е составен од млади и амбициозни луѓе, кои работат на иновативен и креативен пристап во сферата на продажбата како и во техничката поддршка што ја нудиме во секое време преку нашата веб-продавница.

НАША МИСИЈА

Земајќи го во предвид фактот дека функционираме во време кое наметнува брзо темпо на живеење, мисијата на Advance Media е да го поедностави секојдневието на своите клиенти.

Нудиме онлајн или пак плаќање при достава на производот како и бесплатна достава на производот, со што овозможуваме брза и ефикасна услуга на потрошувачите. Достапноста на артиклите е целосно независна од временските услови или пак работното време.

Денес времето чини пари, а со нашата онлајн продавница нема непотребно да изгубите ниту минута и притоа ќе добиете квалитетен производ од водечки светски брендови до вашата врата.

Нудејќи богат избор на производи по најповолни цени и нивна бесплатна достава, Advance Media се стреми да стане пријател на секој дом или компанија.

Придружете се на семејството од +50.000 среќни клиенти и бидете дел од нашата успешна приказна!

“Word of mouth works now, much more than ever. @-reply every single person.” ― Gary Vaynerchuk

ИСПОРАКА

Производите кои ќе ги нарачате преку веб-продавницата на Advance Media ќе ви бидат испорачани на начин кој самите го имате избрано при комплетирање на нарачката.
Производите ќе ви бидат испорачани со испратница, фактура за извршеното плаќање и гаранција (доколку за нарачаниот производ следи гаранција). Ќе бидат доставени до адресата која сте ја навеле како адреса за испорака.
Производите ќе ви бидат испорачани во согласност со избраниот начин на испорака во избраните рокови за испорака кои што самите ги имате избрано при комплетирање на нарачката.
Доколку претставникот за испорака не успее да го најде примачот на наведената адреса, на наведената адреса за испорака ќе биде оставена писмена информација за направениот обид со контакт информации и ќе биде направен обид примачот или купувачот да бидат контактирани со употреба на податоците кои ги имаме на располагање при правењето на нарачката.

Во случај на евентуални проблеми со испораката, достапен е системот за рекламации на Advance Media, каде ќе можете официјално да го пријавите проблемот и истиот ќе биде експресно решен.
За сите прашања во врска со овие правила за испорака, јавете се на телефонот 071/352-947 (сениор проект менаџер и агент за поддршка на клиенти Катерина Далова) или пак на линијата за поддршка на купувачи на Advance Media 02/30 60 605

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart