ЗА НАС

Адванс Медија е фирма чија дејност е продажба на производи и услуги од доменот на електрониката, компјутерската опрема и бела техника. Адванс Медија е основана од страна на Орце Еленов и досега нуди голем број артикли од квалитетни и докажани брендови на нашиот пазар како што се: Nikon, Sony, Siemens, Vivax, Vinchi, Toshiba, HP, Lenovo, Logitech, Canon и многу други. Покрај продажба, нудиме и бесплатна испорака на набавените производи до нашите клиенти и тоа низ целата територија на Р. Македонија. Адванс Медија има склучено договор со сите банки во Република Македонија, со што нуди сигурно и безбедно купување како и купување на 6, 24, 36 и 48 рати со потрошувачки кредит или со платежна картичка. Нашиот тим е составен од млади и амбициозни луѓе, кои придонесуваат за иновативен и креативен пристап на нашиот пазар како и присутност преку техничката поддршка што ја нудиме во секое време преку нашата веб продавница.

МИСИЈА
Како прва интернет продавница од овој тип Адванс Медија има за цел да стане бренд препознатлив на пазарот по професионалната услуга што ја нуди на своите клиенти и квалитетни производи по најдостапни цени. Со оглед на фактот што функционираме во време кое наметнува брзо темпо на живеење и имаме голем број на обврски кои одземаат значителен дел од слободното време, идејата на Advance Media е да го поедностави секојдневието и да овозможи времето потрошено за купување да се сведе на минимум, а сепак задоволството од услугата и производот да останат на високо ниво.

ВИЗИЈА

Нудејќи богат асортиман на квалитетни производи по најповолни цени и нивна бесплатна достава, Адванс Медија ќе се доближи до сите домаќинства и компании. Достапноста на артиклите е потполно независна од временските услови или пак работното време. Користејќи ги благодетите од интернетот, поволностите што ги нудат нашите банки и благодарение на посветеноста на нашите вработени Адванс Медија ќе прерасне во првата македонска интернет продавница која ги нуди производите на сите водечки светски брендови од електорниката, компјутерите и компјутерската опрема, белата техника како и апаратите за домаќинство на едно место.