VIVAX VOX BS-160

SKU: n/a

Новиот мобилен звучник Vivax BS-160 доаѓа со сила од 14W и овозможува силен звук. Уредот има и TWS функција со која можете со стискање на TVW копчето да врзете два уреди и на тој начин да уживате во посилен звук и во подобар стерео ефект. Една од неговите главни одлуки е водоотпорноста на ниво IPX 6 Сето тоа е спакувано во активен дизајн како и со можност за лесно пренесување на звучникот. За вистинско искуство тука се и LED осветлувањето во бои.

2,999 ден