VIVAX SMART Point X2 black

SKU: 02352712

Спореди

Processor:MT6739WA, Frequency:1.28GHz, Technology: Quad-core,
ROM:16GB, Screen Size: 5,47, Front camera: 8MP, Back camera:13MP,Power (mAh):4000

6,499.00 ден

бренд

Дисплеј-Дијагонала

RAM капацитет

Капацитет на интерната меморија (GB)