VIVAX ACP-24CH70AEX

SKU: 023566570

Спореди

Капацитет на греење:7327 W
Капацитет на ладење:7034 W
Енергетска класа греење/ладење:A /A
(EER/COP):2.81 / 3.21
Потврдено оптеретување при греење P-(design)
Разладувачки медиум:R410A
Wi-Fi ready:Не
Влезна моќност греење/ладење:2280 W/ 2503 W
Проток на воздух:≤1000 m3/h
Капацитет на одвлажнување:2.4 L/h
Работно подрачје: -7°C≤T≤43°C
Боја:Бела

32,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер