VIVAX ACP-24CH70AERI

SKU: 02356097

Спореди

Капацитет на греење: 7330(1520-9440)W
Капацитет на ладење: 7330(2580-8440)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.4/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 5100 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 2177W/2402W
Проток на воздух: ≤1050 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.4L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: бела

56,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер