VIVAX ACP-18CH50AEX

SKU: 023566550

Спореди

Капацитет на греење:5568 W
Капацитет на ладење:5275 W
Енергетска класа греење/ладење:A /A
(EER/COP):3.21 / 3.61
Потврдено оптеретување при греење P-(design)
Разладувачки медиум:R410A
Wi-Fi ready:Не
Влезна моќност греење/ладење:1542 W/ 1643 W
Проток на воздух:≤820 m3/h
Капацитет на одвлажнување:1.8 L/h
Работно подрачје: -7°C≤T≤43°C
Боја:Бела

24,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер