VIVAX ACP-12CH35AEAC

Достапност :

Нема на залиха

SKU: 023567700

Спореди

Капацитет на греење: 3370W
Капацитет на ладење: 3223W
Енергетска класа греење/ладење: C
(SEER/SCOP): (2.8/3.2)
Потврдено оптеретување при греење P-(design)
Разладувачки медиум: R410A
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 1100W/1200W
Проток на воздух: ≤ 403 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.0L/h
Работно подрачје: -7°C≤T≤43°C
Боја: бела

12,990.00 ден

Нема на залиха

Извести ме кога ќе биде достапно!

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер