VIVAX ACP-09CH25AEX

SKU: 023566510

Спореди

Капацитет на греење:2784 W
Капацитет на ладење:2368 W
Енергетска класа греење/ладење:A /A
(EER/COP):3.21 / 3.61
Потврдено оптеретување при греење P-(design)
Разладувачки медиум:R410A
Wi-Fi ready:Не
Влезна моќност греење/ладење:771W/821 W
Проток на воздух:≤510 m3/h
Капацитет на одвлажнување:1.0 L/h
Работно подрачје: -7°C≤T≤43°C
Боја:Бела

13,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер