VIVAX ACP-09CH25AERI

Достапност :

Нема на залиха

SKU: 023565790

Спореди

Капацитет на греење: 2930(880-3660)W
Капацитет на ладење: 2640(1030-3190)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (7.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2500 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 715W/749W
Проток на воздух: ≤521 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.0L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: бела

25,990.00 ден

Нема на залиха

Извести ме кога ќе биде достапно!

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер