VIVAX ACP-09CH25AEQI

Достапност :

Нема на залиха

SKU: 023567040

Спореди

Капацитет на греење: 2930W(820-3370)W
Капацитет на ладење: 2640W(1030-3220)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.2/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2100 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 739W/710W
Проток на воздух: ≤520 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.0L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела

19,990.00 ден

Нема на залиха

Извести ме кога ќе биде достапно!

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер