Vivax ACP-55FS155AERI

SKU: n/a

Капацитет на греење: 17000 (5100-20400)W
Капацитет на ладење: 16120 (4840-18540)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6,1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 12200 W
Разладувачки медиум: R410а
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 4709W/5970W
Проток на воздух: ≤2285 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 5.5L/h
Работно подрачје: -15 °C ≤ T ≤ 50 °C
Боја: бела Филтер за прашина

199,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години