Vivax ACP-48FS140AERI

SKU: n/a

Капацитет на греење: 16119 (4103~17877)W
Капацитет на ладење: 14067 (3517-15679)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6,1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 11100 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 5100W/4950W
Проток на воздух: ≤2413 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 4.8L/h
Работно подрачје: -15 °C ≤ T ≤ 50 °C
Боја: бела Филтер за прашина

179,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години