Vivax ACP-24FS70AERI

SKU: 023569060

Спореди

Капацитет на греење:7030 W
Капацитет на ладење:7030 W
Енергетска класа греење/ладење:A+/A++
(SEER/SCOP):6.5/ 4.0
Потврдено оптеретување при греење P-(design)
Разладувачки медиум:R410A
Wi-Fi ready:Не
Влезна моќност греење/ладење:1895W/2175 W
Проток на воздух:≤806 m3/h
Капацитет на одвлажнување:2.6 L/h
Работно подрачје:-15°C≤T≤50°C
Боја:Бела

87,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер