Vivax ACP-24FS70AERI

SKU: n/a

Капацитет на греење: 7620 (1520-8650)
Капацитет на ладење: 7030 (690-8530)
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6,1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 5700 W
Разладувачки медиум: R410a
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 2000W/2340W
Проток на воздух: ≤990 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.4L/h
Работно подрачје: -15 °C ≤ T ≤ 50 °C
Боја: бела Филтер за прашина

99,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години