Vivax ACP-24CH70AUJI

SKU: 023571630

Спореди

Тип на климатизер: Инвертер сплит систем
Капацитет на греење: 7050(1100-8200)W
Капацитет на ладење: 7030(1200-7500)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.89/4.11)
Потврдено оптеретување при греење :P-(design) 7000 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да вградено
Влезна моќност греење/ладење: 1960W/2200W
Проток на воздух: ≤1150 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.3L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤48°C
Боја: бела

50,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер