Vivax ACP-24CH70AERI +

SKU: 0001250391

Спореди

Капацитет на греење: 7327(1553-8206)W
Капацитет на ладење: 7034(2110-8206)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.5/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 4900 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 2130W/2510W
Проток на воздух: ≤1020 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.4L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: бела

66,000.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер