Vivax ACP-24CH70AEQIs

SKU: 0001250460

Капацитет на греење: 7330 (1610~7910)W
Капацитет на ладење: 7034 (2081~7913)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 4800 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 2400W/2600W
Проток на воздух: ≤980 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.4L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела

59,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години