Vivax ACP-24CH70AEMI

SKU: 02356355

Спореди

Капацитет на греење: 7330W(1610-8790)W
Капацитет на ладење: 7030W(2670-7880)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 4800 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 2035W/2345W
Проток на воздух: ≤980 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.4L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела

52,990.00 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]