Vivax ACP-18CH50AUJI

SKU: M02357162

Спореди

Тип на климатизер: Инвертер сплит систем
Капацитет на греење: 5370(1000-5800)W
Капацитет на ладење: 5270(1820-5400)W
Енергетска класа ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.57/4.02)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 5500 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да вградено
Влезна моќност греење/ладење: 1490W/1650W
Проток на воздух: ≤850 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤48°C
Боја: бела

37,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер