Vivax ACP-18CH50AEVI

SKU: 02356098

Спореди

Капацитет на греење: 5568(1395-6741)W
Капацитет на ладење: 5275(1835-6120)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.6/4.1)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 4700 W
Разладувачки медиум: R410
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1586W/1643W
Проток на воздух: ≤740 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: црна

43,990.00 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]