Vivax ACP-18CH50AERI

SKU: 023567250

Спореди

Капацитет на греење: 5570(1050-6980)W
Капацитет на ладење: 5280(1730-6210)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.4/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 3900 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready:Да
Влезна моќност греење/ладење: 1461W/1538W
Проток на воздух: ≤750 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: бела

39,990.00 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]