Vivax ACP-18CH50AERI + SILVER MIRROR

SKU: n/a

Капацитет на греење: 5568(3101-5850)W
Капацитет на ладење: 5275(3391-5900)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (7/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 4100 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready:Да
Влезна моќност греење/ладење: 1500W/1550W
Проток на воздух: ≤730 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: сребрено-огледало

50,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години