Vivax ACP-18CH50AEQIs

SKU: n/a

Капацитет на греење: 5570 (3100~5850)W
Капацитет на ладење: 5275 (3101~5832)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (7.4/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 4100 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1570W/1550W
Проток на воздух: ≤840 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.8 L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела

43,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години