VIVAX ACP-18CH50AEMI

SKU: 023567330

Спореди

Капацитет на греење: 5570W(1380-6740)W
Капацитет на ладење: 5280W(1820-6130)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (7.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 4100 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1480W/1539W
Проток на воздух: ≤840 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела

38,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер