Vivax ACP-12PT35AEH

Достапност :

Нема на залиха

SKU: 02350401

Спореди

Капацитет на греење 2900W
Капацитет на ладење 3500W
Енергетска класа ладење A/A+
(SEER/SCOP) (2.6/2.6)
Потврдено оптеретување при греење P-(design)
Разладувачки медиум R410A
Wi-Fi ready 1130W
Влезна моќност ладење 1600W/1130W
Проток на воздух ≤ 425 m3/h
Капацитет на одвлажнување 1.2L/h
Боја бела

21,490.00 ден

Нема на залиха

Извести ме кога ќе биде достапно!

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]