Vivax ACP-12PT35AEH R290

Достапност :

Нема на залиха

SKU: 02357125

Спореди

Тип на климатизер: Мобилен клима уред
Капацитет на греење: 2930W
Капацитет на ладење: 3517W
Енергетска класа ладење: A/A+
(SEER/SCOP): (2.6/2.8)
Потврдено оптеретување при греење P-(design)
Разладувачки медиум: R290
Wi-Fi ready
Влезна моќност греење/ладење: 1045W/1350W
Проток на воздух: ≤ 420 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 3.25L/h
Работно подрачје
Боја: бела

21,490.00 ден

Нема на залиха

Извести ме кога ќе биде достапно!

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер