Vivax ACP-12PT35AEH

SKU: n/a

Капацитет на греење: 2930W
Капацитет на ладење: 3520W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A
(EER/COP): (2.8/2.6)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 0 W
Разладувачки медиум: R290
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 1045W/1350W
Проток на воздух: ≤420 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 3.3L/h
Работно подрачје: +5°C≤T≤35°C
Боја: бела Филтер за прашина

25,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години