Vivax ACP-12CH35REWI

SKU: n/a

Капацитет на греење: 4200 (999-5600)W
Капацитет на ладење: 3500 (999-4000)W
Енергетска класа греење/ладење: A++/A+++
(SEER/SCOP): (8.5/4.6)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2800 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1100W/875W
Проток на воздух: ≤650 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.6L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: gray mirror Филтер за прашина, Nano Aqua Sterilization

51,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години