Vivax ACP-12CH35AUJI

SKU: 023571590

Спореди

Капацитет на греење 3500(900-3700)W
Капацитет на ладење 3500(800-3600)W
Енергетска класа греење/ладење A+/A++
(SEER/SCOP) (6.2/4.05)
Потврдено оптеретување при греење P-(design) 3400 W
Разладувачки медиум R32
Wi-Fi ready Да вградено
Влезна моќност греење/ладење 970W/1090W
Проток на воздух ≤600 m3/h
Капацитет на одвлажнување 1.4L/h
Работно подрачје -15°C≤T≤48°C
Боја бела

24,990.00 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]