Vivax ACP-12CH35AEYIs

SKU: n/a

Капацитет на греење: 4250 (753-7200)W
Капацитет на ладење: 3517 (1031-4816)W
Енергетска класа греење/ладење: A+++/A+++
(SEER/SCOP): (9.2/5.3)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2200 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 924W/748W
Проток на воздух: ≤575 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -32°C≤T≤50°C
Боја: бела Филтер за прашина, био филтер, јонизатор, сензор за движење

59,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години