Vivax ACP-12CH35AEYI

Достапност :

Нема на залиха

SKU: 02356387

Спореди

Капацитет на греење: 4250(750-7200)W
Капацитет на ладење: 3517(1031-4813)W
Енергетска класа греење/ладење: A+++/A+++
(SEER/SCOP): (9.0/5.3)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2470 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 943W/750W
Проток на воздух: ≤590 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -32°C≤T≤50°C
Боја: бела

57,990.00 ден

Нема на залиха

Извести ме кога ќе биде достапно!

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]