Vivax ACP-12CH35AEVIs GOLD

SKU: n/a

Капацитет на греење: 3810 (1067-4381)W
Капацитет на ладење: 3517 (1377-4308)W
Енергетска класа греење/ладење: A++/A+++
(SEER/SCOP): (8.5/4.6)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2500 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење:1030W/1034W
Проток на воздух: ≤558 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -25°C≤T≤50°C
Боја: gold (златна) Филтер за прашина, био филтер, јонизатор

39,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години