Vivax ACP-12CH35AEVI GOLD

SKU: 02356184

Спореди

Капацитет на греење: 3810(1043-4877)W
Капацитет на ладење: 3517(1330-4466)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.7/4.1)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2700 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1117W/1095W
Проток на воздух: ≤500 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: златна

37,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер