Vivax ACP-12CH35AEV

SKU: 023567210

Спореди

Тип на климатизер: Стандард сплит систем
Капацитет на греење: 3810 W
Капацитет на ладење: 3517 W
Енергетска класа греење/ладење: A /A
(EER/COP): 3.21 / 3.61
Потврдено оптеретување при греење: P-(design)
Разладувачки медиум: R410A
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 1015 W/ 1095 W
Проток на воздух: ≤568 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2 L/h
Работно подрачје: -7°C≤T≤43°C
Боја: Бела

15,000.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер