Vivax ACP-12CH35AESI

SKU: 0001250456

Капацитет на греење: 3810 (1070-4381)W
Капацитет на ладење: 3517 (1377-4308)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (7.0/4.2)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2500 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1027W/1096
Проток на воздух: ≤530 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела Филтер за прашина, UV light, Air sterilization

28,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години