Vivax ACP-12CH35AERI Silver

SKU: M02357142

Спореди

Капацитет на греење: 3810(1060-4780)W
Капацитет на ладење: 3520(820-4160)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (7.0/4.1)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2700 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1050W/1089W
Проток на воздух: ≤539 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: сребрена

29,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер