Vivax ACP-12CH35AERI R32

SKU: 0000000

Капацитет на греење: 3810 (850~4777)W
Капацитет на ладење: 3517 (820~4162)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (7.0/4.1)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2700 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1050W/1089W
Проток на воздух: ≤539 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.20L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤+50°C
Боја: бела
био филтер, филтер за прашина, јонизатор
Тип на климатизер: Инвертер
Капацитет [KW]: 3.5

29,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години