VIVAX ACP-12CH35AEMI

SKU: 02356353

Спореди

Капацитет на греење: 3810W(880-4220)W
Капацитет на ладење: 3520W(1080-4100)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2300 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 964W/1237W
Проток на воздух: ≤600 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела

23,990.00 ден

бренд

Капацитет [KW]

Тип на климатизер