Vivax ACP-12CH35AEHI + SILVER

SKU: n/a

Капацитет на греење: 3810 (879-4396)W
Капацитет на ладење: 3517 (1319-4308)W
Енергетска класа греење/ладење: A++/A+++
(SEER/SCOP): (8.5/4.6)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2500 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 950W/900W
Проток на воздух: ≤700 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -25°C≤T≤50°C
Боја: silver (сребрена) Филтер за прашина, био HEPA систем за филтрирање, јонизатор

39,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години