Vivax ACP-12CH35AEFI

SKU: n/a

Капацитет на греење: 3810W(999-4220)W
Капацитет на ладење: 3517W(1095-4162)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2500 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 999W/1095W
Проток на воздух: ≤540 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -10°C≤T≤50°C
Боја: бела

20,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години