Vivax ACP-12CH35AEEI

SKU: n/a

Спореди

Капацитет на греење: 3810 (791-5568)W
Капацитет на ладење: 3517 (879-4748)W
Енергетска класа греење/ладење: A++/A+++
(SEER/SCOP): (8.5/4.6)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2600 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 929W/879W
Проток на воздух: ≤520 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Работно подрачје: -25°C≤T≤50°C
Боја: бела Филтер за прашина, био филтер, јонизатор

42,999.00 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]