Vivax ACP-09PT25AEH

Достапност :

Нема на залиха

SKU: 02350400

Спореди

Капацитет на греење 2500W
Капацитет на ладење 2600W
Енергетска класа ладење A/A+
(SEER/SCOP) (2.6/2.6)
Потврдено оптеретување при греење P-(design)
Разладувачки медиум R410A
Wi-Fi ready
Влезна моќност ладење 955W/1200W
Проток на воздух ≤ 370 m3/h
Капацитет на одвлажнување 1.0L/h
Боја бела

20,490.00 ден

Нема на залиха

Извести ме кога ќе биде достапно!

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]