Vivax ACP-09PT25AEG

SKU: n/a

Капацитет на греење: /
Капацитет на ладење: 2640W
Енергетска класа греење/ладење: A
(EER/COP): (2.6/0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 0 W
Разладувачки медиум: R290
Wi-Fi ready: Не
Влезна моќност греење/ладење: 0W/1000W
Проток на воздух: ≤295 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.2L/h
Работно подрачје: +17°C≤T≤35°C
Боја: бела Филтер за прашина

19,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години