Vivax ACP-09CH25AEYI

SKU: 02356386

Спореди

Капацитет на греење: 4103(753-7000)W
Капацитет на ладење: 2640(999-4158)W
Енергетска класа греење/ладење: A+++/A+++
(SEER/SCOP): (9.2/5.3)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2400 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 834W/483W
Проток на воздух: ≤565 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.0L/h
Работно подрачје: -32°C≤T≤50°C
Боја: бела

52,990.00 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]