Vivax ACP-09CH25AESI PRO R32

SKU: 000440532

Капацитет на греење: 2931W(821-3370)W
Капацитет на ладење: 2638W(1026-3224)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (7.4/4.1)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2500 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 771W/733
Проток на воздух: ≤520 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.0L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела Филтер за прашина, UV light, Air sterilization

25,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години