Vivax ACP-09CH25AERI + SILVER

SKU: n/a

Капацитет на греење: 2930(880-3660)W
Капацитет на ладење: 2640(1030-3190)W
Енергетска класа греење/ладење: A++/A+++
(SEER/SCOP): (9.3/4.6)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2400 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 637W/613W
Проток на воздух: ≤483 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.0L/h
Работно подрачје: -25°C≤T≤50°C
Боја: сребрена

33,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]